Απευθυνόμενοι στους γονείς

Αγαπητοί γονείς

 Ένα νέο φροντιστήριο ξεκίνησε τη λειτουργία του στην πόλη μας. Δημιουργήσαμε με αγάπη και φαντασία ένα σύγχρονο και καλαίσθητο εκπαιδευτικό περιβάλλον προσδοκώντας να συμβάλουμε στην πρόοδο και επιτυχία των παιδιών σας.

Με γνώμονα τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή παρέχουμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Επίσης, βασικό μας μέλημα είναι η συγκρότηση ολιγομελών ευέλικτων τμημάτων ( 5-8 μαθητές), ώστε οι έμπειροι και εξειδικευμένοι καθηγητές μας να διαθέτουν περισσότερο χρόνο στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Παράλληλα, ο υπεύθυνος καθηγητής στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού ενημερώνει και κατευθύνει τους μαθητές στη δύσκολη και κρίσιμη απόφαση για την επιλογή των πανεπιστημιακών σπουδών τους.

Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και δημιουργήσαμε τα προγράμματα σπουδών με στόχο να ωφελήσουν τους μαθητές και να είναι σε θέση να ανταποκριθούν οι  γονείς. Κρατάμε την ποιότητα της εργασίας μας στο υψηλότερο επίπεδο προσφέροντας μειωμένα δίδακτρα.

Επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε, για να διαπιστώσετε το πάθος για τη δουλειά μας,  τη δημιουργική μας διάθεση, αλλά και για να μοιραστείτε μαζί μας  τα άγχη και τις αγωνίες σας.

                                                                             Η Διεύθυνση του φροντιστηρίου

Φροντιστήριο Λάρισας

Θεωρία και Πράξη

Επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε, για να διαπιστώσετε το πάθος για τη δουλειά μας, τη δημιουργική μας διάθεση, αλλά και για να μοιραστείτε μαζί μας τα άγχη και τις αγωνίες σας.

Περισσότερα